КНИГИ


Наръчник за здравословно хранене


Изтеглете Книжката – БЕЗПЛАТНО


бутон - цъкни тук - Наръчник за Здравословно Хранене - електронна книга


   Един от най-добрите и важни начини да се поддържаме здрави е чрез здравословно хранене. Факт е обаче, че много малко хора го практикуват. Защо се получава така?

   Много хора си мислят, че знаят какво е правилно и здравословно хранене, но за съжаление често тяхната информация е погрешна, защото е дошла от погрешния източник. Всичко за храненето, което 95% от хората знаят се базира на това, какво са чули от другите и на това, каквото им е втълпявано и насадено от ранна детска възраст. Често тези хора са с наднормено тегло и здравословни проблеми. За съжаление повечето принципи, които се смятат за абсолютна истина, са просто митове, повтаряни толкова често, че се възприемат за истина. Малцина са отделили време да се запознаят с фактите и да подобрят хранителните си навици.

Научи кои са основните грешки, които се допускат при хранене. Подобри здравето си, като се откъснеш от масите, на които “Всичко им е ясно” и се запознаеш с реалните факти.


Пречистване, лечение и отслабване чрез плодов и воден пост


Изтеглете Книжката


бутон - цъкни тук

   Пречистване, лечение и отслабване чрез плодов и воден пост. Тази безценна книга ще ви разкрие всички тънкости свързани с здравословното гладуване. Десет годишният опит, който споделям в нея ще ви позволи да приложите стъпка по стъпка всичко, което е необходимо, за да рестартирате тялото си и да постигнете невероятните резултати, които желаете.

Цялата информация, която споделям в двете ми книги е продиктувана от личен опит и множество проучвания. Практиките, които споделям съм ги прилагал многократно и съм се убедил в тяхната ефективност. Има изключително много тънкости и грешки, които много хора (включително и аз) са допускали. Информацията днес в интернет е много и лесно достъпна за всички, но плодовият и водният пост могат да са както много полезни , така и в някои случаи опасни ако човек не знае точно какво прави. Моята препоръка е да се запознаете много добре и обстойно по темата за да избегнете каквито и да било проблеми в бъдеще.

Вижте Видео Курсовете, които предлама на сайта си за да сте максимално информирани…

 

КЪМ ВИДЕО КУРСОВЕТЕ

 

Scroll to Top