Здравейте! 🙂

   На тази страница ще разгледаме какво може да направите ако след като цъкнете на бутона „КЪМ АКАДЕМИЯТА“ не ви се отваря страницата за вписване или ви излиза съобщение „Oops! Thas page can’t be foud“ Предварително се извинявам за неудобството на всички членове на Академията на Здравето. Проблема може да е различен и затова ще представим различни подходи, като започнем от най-лесният:

ЗАБЕЛЕЖКА! Тези решения са само за хора, които са членове на Академията, закупили са някой от пакетите и са регистрирани с парола и потребителско име за достъп. Научи повече ТУК…

Oops!_Thas_page_can't_be_foud


Решения:


Преди да последвате стъпките по-долу се свържете с мен на този имейл: damqnpetrovdmp@gmail.com или на тел: 0898/723-800


1. Смяна на браузъра

Изпробвайте друг браузър. Ако влизате в интернет с Google Chrome, Пробвайте с Mozzila Firefox или Internet Explorer.


2. Пробвайте от друго устройство (телефон, компютър).


3. Изчистване на кеша на браузъра

   За да изчистите кеша от браузъра следвайте стъпките от тази статия==>>Цъкни ТУК… Обяснено е елементарно, с картини. стъпка по стъпка и за всеки браузър по отделно е представено решението, съответно INTERNET EXPLORER, GOOGLE CHROME, MOZILLA FIREFOX, OPERA, SAFARI.


4. Рестартирайте рутера си за интернет

   В много редки случаи проблема може да не се реши от горните стъпки и да изисква рестартирането на устройството, чрез което сте свързани с интернет. За целта изключете, изчакайте една минутка и включетте отново рутера си.


5. Изчистване на локалния DNS кеш

   Ако изчистването на кеша на браузъра не помогне, следващата стъпка, която трябва да предприемете е да изчистите кеша на самото устройство (компютъра). Това звучи сложно, но е елементарно. Отворете тази статия и не се стряскайте в началото==>>Цъкни ТУК… Отново е обяснено стъпка по стъпка с картиники как се процедира за всяка операционна система, съответно Windows 10, Windows 8, Windows Vista / Windows 7, MAC OS X, LINUX OS. Изчистване на локалния DNS кеш би трябвало да реши проблема.


  Ако се затруднявате или имате нужда от помощ не се колебайте да се свържете с мен от КОНТАКТИ.

 

Академията на Здравето

 

Scroll to Top