Книги


Наръчник за здравословно хранене


Изтеглете Книжката – БЕЗПЛАТНО


бутон - цъкни тук


   Един от най-добрите и важни начини да се поддържаме здрави е чрез здравословно хранене. Факт е обаче, че много малко хора го практикуват. Защо се получава така?

   Много хора си мислят, че знаят какво е правилно и здравословно хранене, но за съжаление често тяхната информация е погрешна, защото е дошла от погрешния източник. Всичко за храненето, което 95% от хората знаят се базира на това, какво са чули от другите и на това, каквото им е втълпявано и насадено от ранна детска възраст. Често тези хора са с наднормено тегло и здравословни проблеми. За съжаление повечето принципи, които се смятат за абсолютна истина, са просто митове, повтаряни толкова често, че се възприемат за истина. Малцина са отделили време да се запознаят с фактите и да подобрят хранителните си навици.

Научи кои са основните грешки, които се допускат при хранене. Подобри здравето си, като се откъснеш от масите, на които “Всичко им е ясно” и се запознаеш с реалните факти.


Пречистване, лечение и отслабване чрез плодов и воден пост


Изтеглете Книжката


бутон - цъкни тук

   Пречистване, лечение и отслабване чрез плодов и воден пост. Тази безценна книга ще ви разкрие всички тънкости свързани с здравословното гладуване. Десет годишният опит, който споделям в нея ще ви позволи да приложите стъпка по стъпка всичко, което е необходимо, за да рестартирате тялото си и да постигнете невероятните резултати, които желаете.

 

Пътят на Здравето - лого